Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătaie pe posturile de inspectori antifraudă din Alba Iulia. 15 candidați admiși pe cele 5 locuri scoase la concurs

Bogdan Presecan

Publicat

în

La concursul ce urmează să fie organizat de ANAF la 1 martie 2014, în vederea ocupării celor 300 de posturi de inspector antifraudă fiscală, rămase neocupate în urma concursului de la sfârșitul anului trecut, s-au înscris în total, peste 1500 de candidați, 500 dintre acestia candidand pentru posturile din cadrul Directiei de combatere a fraudelor.

Pentru Directia de combatere a fraudelor- Secția Alba Iulia sunt scoase la concurs 5 posturi (2 de inspector antifraudă superior, 2 de principal, 1 de inspector antifraudă asistent), pentru care și-au depus dosare de înscriere 17 candidați. Doi dintre aceștia au fost declarați RESPINS în faza de selecție, ceilalți 15 urmând să participe la examenul din 1 martie.

Lista candidaților declarați admiși/respinși de către ANAF:

Anghel Ioan, Directia de Combatere a Fraudelor Alba Iulia, grad – asistent ADMIS

Arghius Oliviu Mihai, grad- asistent ADMIS

Ban Ioan Cristian, grad- asistent ADMIS

Bandol Maria, grad- principal ADMIS

Borza Bogdan-George, grad –  principal ADMIS

Bota Victoria, grad- superior ADMIS

Caraus Ionut Gheorghe, grad- superior ADMIS

Castaian Romolus, grad- superior ADMIS

Dranca Daniela, grad- principal ADMIS

Habean Ioan, grad- superior ADMIS

Irimie Ana-Maria, grad- asistent ADMIS

Mihaiesc Aurelia Mara, grad- asistent ADMIS

Olalau Maria, grad- asistent ADMIS

Petreanu Nicolae-Dorin, grad- principal ADMIS

Vesi Ionuta Elisabeta, grad- principal ADMIS

Ciulea Daniel, grad – principal RESPINS (conform documentelor depuse nu face  dovada indeplinirii conditiei de vechime  minima in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de 5 ani, cf.art.57,  alin.(5) lit.b) din Legea 188/1999 (r2) cu  modificarile si completarile ulterioare  coroborat cu art.13 alin.(1) lit. e) din Anexa 1  la HG 677/2013)

David Niculina Luminita, grad – asistent RESPINS (conform documentelor depuse nu face  dovada indeplinirii conditiei de vechime  minima in specialitatea studiilor necesare  exercitarii functiei publice de 1 an, cf.art.57  alin.(5) lit.a) din Legea 188/1999 (r2) cu  modificarile si completarile ulterioare  coroborat cu art.13 alin.(1) lit. e) din Anexa 1  la HG 677/2013)

În urma  concursului organizat în toamna lui 2013, odată cu reorganizarea FISC-ului,  au fost ocupate doar 850 de posturi in cadrul DGAF, din cele peste 1100 puse la bataie.

În cadrul interviului candidaților le vor fi testate abilitatile impuse de functie, aptitudinile si cunostintele profesionale ale candidatilor. Membrii comisiei de examinare si evaluare vor adresa intrebari candidatilor, pe baza planului de interviu afisat la locul de desfasurare a probei. Nu se pot adresa intrebari referitoare la opiniile politice ale candidatului, activitatea sindicala, religie, etnie, starea materiala sau familiala, originea socială ori care pot constitui discriminare pe criterii de sex.

Potrivit regulamentului de concurs, odata finalizata selectia dosarelor de inscriere, concursul sau examenul va consta in 2 etape, proba scrisa si interviul.

Directia Generala Antifrauda Fiscala este o directie infiintata recent in cadrul ANAF, care a reușit deja să bage spaima în agenții economici, în special în rândul micilor comercianți. Conform reglementarilor instituite la acea data, structura efectueaza activitati de control cu privire la respectarea actelor normative din domeniul fiscal si participa la actiuni de depistare si combatere a activitatilor care genereaza fenomene de evaziune si frauda fiscala.

Inspectorii antifraudă au dovedit în teren că sunt cele mai de temut organe de control ale statului pentru cei care desfășoară activități economice în România.

 sursa foto: reporterul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea