Rămâi conectat

Politică Administrație

Băsescu: Cabinetul Cioloş va trece de Parlament. E un Guvern PNL-UNPR în care Oprea va aduce partea de onoare si interes naţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul președinte Traian Băsescu a spus, miercuri, că nu crede într-un Guvern de tehnocrați, iar Cabinetul Cioloș va trece de Parlament fiind un „Guvern PNL-UNPR, în care Oprea va aduce partea de onoare și interes naţional”. 

Traian Basescu01Traian Băsescu a explicat că noul Guvern are şanse să treacă de Parlament.

„Eu cred ca va avea… Practic discutăm de Guvernul PNL-UNPR, cel puţin in faza actuala. Sunt doua partide consistente – PNL şi UNPR. Sigur, Oprea va aduce partea de onoare si interes national si vor trece prin Parlament”, a arătat Băsescu.

Liderul Mişcării Populare a mai spus că el nu crede în guvernele de tehnocraţi:

„Eu nu cred in guvernele de tehnocrati. Nicaieri in Europa nu functioneaza guverne de tehnocraţi. Asta e o gaselnita care noi romanii credem ca mai functioneaza. Viata, deciziile, mersul inainte trebuie asumat de oameni politici.”

„Era previzibil că Predoiu s-a încălzit, a transpirat la incălzire şi acum a pus treningul pe el. Ce să vă spun mai mult”, a mai comentat ironic Băsescu.

Conform prevederilor constituţionale, candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Alba Iulia din 29 aprilie se află și un proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea