Rămâi conectat

Ştirea zilei

Barem simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la matematică şi istorie, proba obligatorie a profilului pentru clasa a XI-a şi a XII-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Baremele simulărilor examenului de Bacalaureat 2014, la matematică şi istorie au fost făcute publice de MEN. Proba obligatorie a profilului a fost susţinută astăzi de elevii claselor a XI-a şi a XII-a, cu începere de la ora 9.00. Elevii au avut la dispoziţie trei ore, dar nimeni nu a putut părăsi sala mai repede de 10.30.

Baremele simulării la istorie şi matematică – CLICK pentru clasa a XI-a şi a XII-a.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Notele nu se trec în catalog iar rezultatele vor fi publicate în 14 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea