Bărbatul din Alba infectat cu HIV care a muşcat de braţ un poliţist duminică, REȚINUT. Va fi prezentat astăzi în fața instanței

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, bărbatul care a muşcat de braţ un poliţist, în judeţul Constanţa, după ce a fost prins fără bilet şi fără mască de protecţie într-un tren a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei. El fusese eliberat duminică din penitenciar şi este infectat cu virusul HIV, relatează news.ro

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, a anunţat Poliţia Română.

ELIT

El va fi prezentat, luni, instanţei, cu propuneri legale.

Bărbatul care a fost găsit fără bilet şi fără mască de protecţie într-un tren, în judeţul Constanţa, a fost încătuşat de poliţişti după ce a devenit violent şi l-a muşcat de antebraţ pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă şi că este infectat cu virusul HIV.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT| Un bărbat din Alba, prins fără MASCĂ și BILET de tren, a mușcat un polițist. Agresorul are HIV și tocmai a fost eliberat din închisoare

„În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, el fiind imobilizat.

În momentul în care a fost încătuşat, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit că el a fost eliberat, în cursul zilei de duminică, din Penitenciarul Poarta Albă, dar şi că acesta este infectat cu virusul HIV.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru infracţiunile de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

„Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, a mai transmis Poliţia Constanţa.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419