Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbatul de 60 de ani, din Cugir, trimis în judecată după ce şi-a agresat fosta parteneră şi apoi a violat-o. Ororile au avut loc în şcoala unde femeia lucra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul de 60 de ani, din Cugir, trimis în judecată după ce şi-a agresat fosta parteneră şi apoi a violat-o. Ororile au avut loc în şcoala unde femeia lucra

Bărbatul de 60 de ani din Cugir a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce şi-a agresat fosta parteneră, încălcând un ordin de protecţie şi mergând la şcoala unde aceasta lucrează. El a violat-o pe femeie, faptele având loc în unitatea de învățământ unde aceasta lucra.

Citește și: Coșmarul unei femei din Cugir: A fost urmărită la locul de muncă, bătută și violată de către fostul iubit. Bărbatul, reținut de polițiști

violenta domestica

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, luni, că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cugir, a fost trimis în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe şi încălcarea ordinului de protecţie.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de viol, lovire sau alte violențe și încălcarea ordinului de protecție la data de 09.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din orașul Cugir.

Anterior, la aceeași dată, față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

S-a reținut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deși avea obligația de a nu se apropia de persoana vătămată, fostă concubină, în vârstă de 54 de ani, și de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Școala Gimnazială Iosif Pervain din Oraș Cugir, jud. Alba, obligații stabilite prin ordin de protecție dispus la data de 15.11.2023, prin sentință civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Școlii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului și corpului cu o coadă de topor din lemn, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Școlii Gimnaziale Iosif Pervain și ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreținerea de relații sexuale în multiple modalități.

La data de 09.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul aflat în stare de reținere, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Prin rechizitoriul din data de 29.01.2024 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea