Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbatul care ar fi provocat INCENDIUL în care au ARS peste 400 de oi, la Valea Lungă, REȚINUT de polițiști: S-ar fi îmbătat și a lăsat focul nesupravegheat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbatul care ar fi provocat INCENDIUL în care au ARS peste 400 de oi, la Valea Lungă, REȚINUT de polițiști: S-ar fi îmbătat și a lăsat focul nesupravegheat

Un bărbat din comuna Valea Lungă a fost reținut de polițiști, pentru distrugere din culpă. Ar fi provocat un incendiu de vegetație care s-a extins la un saivan. În urma incendiului, au murit peste 400 de oi și miei și a ars o cantitate însemnată de nutreț precum și o construcție din lemn.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU de vegetație uscată la Valea Lungă: Au ars un fânar și un saivan. Mai multe oi afectate de flăcări

La data de 23 martie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

YouTube video

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 23 martie, în jurul orei 07,00, ar fi dat foc vegetației uscate de pe o pășune situată în locul denumit ”Fața Lodromanului”, de pe raza comunei Valea Lungă.

Ulterior, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi lăsat focul nesupravegheat, iar acesta s-a extins la o stână de oi.

În urma incendiului, au murit 200 de oi și 245 de miei precum și saivanul din lemn și nutrețul depozitat în acesta, valoarea totală a pagubelor fiind de peste 330.000 lei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE: English 4 Kids, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema lunii aprilie 2024, „In the Kitchen”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: English 4 Kids, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema lunii aprilie 2024, „In the Kitchen” Clubul de engleză ”English 4 Kids” de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc marți, 16 aprilie, iar tema lunii este „In the Kitchen”. English 4 Kids – Clubul de engleză este un proiect cultural-educativ inițiat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea