Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbați surprinși la furat de fier vechi, în curtea unei firme din Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La data de 4 iulie a.c., ora 1.30, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că trei bărbați au fost surprinși în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Ocna Mureş.

duba politie3Echipa de cercetare deplasată la fața locului i-a identificat pe L.I., de 31 de ani, din judeţul Argeş, B.D., de 39 de ani, din judeţul Sibiu şi S.A., de 35 de ani, din judeţul Alba. Din primele verificări s-a stabilit că aceştia au pătruns în incinta firmei cu scopul de a sustrage materiale feroase, moment în care au fost depistați de agenţii de pază.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ˝tentativa de Furt˝, faptă prev. şi ped. de art.32, al. 1, rap. la art. 228, art. 229, alin 1, din Cod Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea