Bărbat surprins de Poliția Locală, în timp ce se masturba în șanțurile Cetății Alba Carolina

Bărbat surprins de Poliția Locală, în timp ce se masturba în șanțurile Cetății Alba Carolina

Ieri, 17 iulie 2019, o patrulă din cadrul Direcției Poliția Locală Alba Iulia, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat din localitatea Bistra, Jud. Alba, în timp ce se masturba în public, în Piața Toboșarului din zona șanțurilor Cetății Alba Carolina.

Această faptă este una de natură penală, prevăzută la Art. 293, alin [3], din Codul de Procedură Penală și Art. 375 din Codul Penal. Cu această ocazie, numitul L.L. a fost predat Poliției Municipiului Alba Iulia în vederea continuării certcetărilor.

Rugăm persoanele care observă producerea unor fapte de natură contravențională pe raza Municipiului Alba Iulia să sesizeze Poliția Locală la numărul de telefon 0258 989.

1 comentariu

Dr .Dre 18 iulie 2019 at 21:33

Buna ziua , nu-mi vine sa cred ca la-u prins pe perversul acesta , de 2 ani pana acum am sunat la politia locala pentru ca sa-l prinda ,a mai fost oprit odata tot cu intentii din acestea facandusi nevoile sexuale in fata unor copiii,la aparitia parintilor a fugit dar a fost prins de politie si i-au cerut buletinul,si a plecat liber deci nu a facut nimic grav! Ganditiva care aveti copiii mici ca perversul acesta(nebun)putea oricand sa faca vreo victima,Multumim politiei locale pentru ooperare ,cam tarziu dar e bine si acum!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...