Bărbat din Vințu de Jos cercetat pentru violență în familie după ce și-a luat la bătaie soția și fiul

Poliţiştii din cadrul Secției Politie Rurala Vințu de Jos au identificat un bărbat de 42 ani, din localitatea Vinţu de Jos, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în data de 10.07.2018, orele 19.52.

La data de 10 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Secției numărul 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat un bărbat de 42 ani, din localitatea Vinţu de Jos, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor polițiștilor se pare că, în 10.07.2018, în jurul orelor 19.20, între bărbatul de 42 de ani şi persoanele vătămate, o femeie de 40 de ani şi un tânăr de 20 ani, ambii din localitatea Vinţu de Jos, judeţul Alba, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Bărbatul de 42 de ani se pare că a aplicat mai multe lovituri femeii şi tânărului în zona capului.

Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...