Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Silivaş cercetat pentru distrugere – s-a îmbătat, s-a certat cu soția și a dat foc la casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 8 august, ora 19.30, poliţiştii din Hopârta,  au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din satul Silivaş, s-a produs un incendiu. Focul a fost stins de către cetăţenii din localitate, nemaifiind necesară intervenţia pompierilor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că incendiul a fost provocat de către R.P., de 38 de ani, din Silivaş, la locuinţa sa, în urma unor certuri cu soţia şi pe fondul consumului de alcool.

Iniţial, bărbatul a dat foc, în interiorul locuinţei, mai multor obiecte de îmbrăcăminte iar focul s-a extins la acoperişul acesteia.

În urma incendiului a fost distrus acoperișul, construit din lemne şi învelit cu o prelată în vreme ce pereţii din pământ ai locuinţei nu au fost afectaţi. Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Reţeaua de electricitate a imobilului a fost debranşată de către reprezentanţii “Electrica” iar membrii familiei s-au mutat la o rudă.

În continuare, faţă de R.P., poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea