Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Sibiu, prins BEAT la volanul autoturismului, de DOUĂ ori în aceeași noapte și a refuzat testarea cu etilotest: A fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Sibiu, prins BEAT la volanul autoturismului, de DOUĂ ori în aceeași noapte și a refuzat testarea cu etilotest: A fost reținut

Un bărbat din județul Sibiu a fost prins, în aceeași noapte, de două ori la volanul unui autoturism, emanând halenă alcoolică. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

La data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Frumoasei, din comuna Șugag, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, dar conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia şi, la scurt timp, au reușit să-l oprească. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, care emana miros de alcool.

Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în jurul orei 03.40, bărbatul a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea autoturismul pe aceeași stradă, refuzând și de această dată atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, iar față de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea