Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Șard, „țepuit” de o femeie din Covasna, pe internet. L-a convins să ii trimită bani, pentru a-i asigura transportul unor animale oferite spre vânzare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 48 de ani, din Șard, ar fi fost înșelat de către o femeie din Covasna, care, prin intermediul unui site de vânzări, l-ar fi convins să îi trimită suma de 350 de lei pentru a asigura transportul unor animale oferite spre vânzare de către aceasta, fără să mai fi efectuat transportul.

O femeie din judeţul Covasna a fost identifică de poliţişti ca persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Prin intermediul unui site de vânzări ar fi convins o persoană, din Şard, sa-i trimită bani, pentru a-i asigura transportul unor animale oferite spre vânzare.

La data de 27 iulie 2021, poliţiştii din Ighiu au identificat o femeie, de 36 de ani, din oraşul Baraolt, județul Covasna, ca persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Se pare că, la data de 5 martie 2021, în urma publicării unui anunţ pe un site de vânzări, ar fi convins un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Şard, să-i trimită suma de 350 de lei, pentru a-i asigura transportul unor animale, oferite de vânzare de către aceasta, fără ca transportul să mai fie efectuat.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea