Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Ocna-Mureș ars de viu într-un incendiu care i-a mistuit propria locuință

Bogdan Presecan

Publicat

în

incendiu casa gardaUn bărbat de 60 de ani din Ocna-Mureș a fost găsit decedat de pompieri în locuința sa de pe strada Nicolae Iorga, mistuită de un incendiu izbucnit în această dimineață, în jurul orei 7.00.

Trupul bărbatului complet carbonizat a fost identificat de pompierii din cadrul Detașamentului Aiud, după ce aceștia au stins flăcările care cuprinseseră casa.

Se fac în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea incendiului și decesul sexagenarului.

UPDATE: O lumânare nesupravegheată, cauza incendiului

Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în data de 23 aprilie  ora 06.30, în localitatea Ocna Mureş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Pompierii militari şi S.V.S.U. Ocna Mureş au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars: şarpanta din lemn acoperită cu ţiglă în proporţie de 80 % (suprafaţă de aproximativ 150 mp), uşile şi geamurile locuinţei, elemente de mobilier şi alte bunuri aparţinătoare. Au fost salvate: mansarda locuinţei, anexa gospodărească şi 2 imobile învecinate. Pagubele produse se ridică la aproximativ 75.000 lei, iar bunurile salvate la circa 180.000 lei. În urma incendiului, proprietarul, o persoană de aproximativ 60 de ani, a decedat. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o focul deschis, respectiv o lumânare neprotejată corespunzător faţă de materialele combustibile.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti şi pompieri a rezultat că incendiul a fost produs de „flacăra deschisa nesupravegheata, care s-a extins la materiale textile”.

În urma autopsiei efectuate de către medicul legist s-a stabilit ca decesul lui C.D. s-a datorat „intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon în focar de incendiu”.

 

foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea