Bărbat din județul Mureș, cu antecedente penale, reținut de polițiștii din Alba pentru tentativă de furt: A încercat să sustragă bunuri din casa unui cetățean

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pe data de 24 septembrie 2020, în urma unui apel prin 112, primit de la un cetățean din Aiud care a identificat în locuința sa o persoană care încerca să sustragă bunuri. 

La data de 24 septembrie 2020, în urma unui apel prin 112, primit de la un cetățean din Aiud care a semnalat faptul că a surprins în locuință o persoană care încerca să sustragă bunuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au demarat activitățile de cercetare în vederea identificării acestuia.

ELIT

Cu ajutorul semnalmentelor furnizate de victimă, persoana bănuită de tentativa de furt a fost depistată și reținută, în apropierea unui bar de pe b-dul Transilvaniei din municipiu.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, cunoscut cu antecedente penale, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Aiud unde a fost audiat, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru tentativă de furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 septembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. Acesta a mai fost cercetat în trecut pentru fapte de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419