Ziarul Unirea

Bărbat din Hunedoara ca persoană bănuită de comiterea unui furt, identificat de către polițiștii din Sebeș. A abordat victima sub pretextul că o cunoaște și i-a sustras portofelul

Un bărbat de 52 de ani a fost identificat, de către Polițiștii Municipiului Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta ar fi abordat un bărbat din Comuna Pianu, sub pretextul că îl cunoaște, sustrăgându-i din buzunarul pantalonilor, portofelul cu documentele personale și suma de 300 de lei și 20 de euro.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au identificat pe un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 12 august 2019, acesta l-ar fi abordat pe un bărbat, de 75 de ani, din Comuna Pianu. Sub pretextul că îl cunoaște, ar fi început să poarte o discuție cu el și profitând de neatenția persoanei, i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor, portmoneul în care avea documentele personale și suma de aproximativ 300 de lei și 20 de euro.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419