Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din comuna Unirea, prins la volan fără permis. Este cercetat atât el, cât și cel care i-a încredințat mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţie de Poliţie Rurală Ocna Mureş în timp ce acţionau pe raza localităţii Ciugudu de Jos, comuna Unirea,  l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism fără a posada permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul îi fusese încredinţat bărbatului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 38 de ani, din municipiul Aiud, cu toate că ştia că nu posadă permis de conducere.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe ca nu deține permis de conducere”.

 foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea