Bărbat din Câmpeni reținut de polițiști după ce și-a lovit în cap concubina. Femeia a ajuns în spital

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care şi-ar fi agresat concubina, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară internarea în spital. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 5 august 2018, în jurul orei 18.20, în urma unui apel la 112, poliţiştii din Cîmpeni au intervenit la o locuinţă din oraş, la care erau semnalate acte de violenţă.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 31 de ani şi-ar fi agresat concubina, cu un obiect contondent, provocându-i leziuni în zona capului.

Femeia a fost transportată la spitalul din Cîmpeni, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

Mihail David - 2020

Faţă de agresor, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...