Bărbat din Câmpeni reținut de polițiști după ce și-a lovit în cap concubina. Femeia a ajuns în spital

Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din oraş care şi-ar fi agresat concubina, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară internarea în spital. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 5 august 2018, în jurul orei 18.20, în urma unui apel la 112, poliţiştii din Cîmpeni au intervenit la o locuinţă din oraş, la care erau semnalate acte de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 31 de ani şi-ar fi agresat concubina, cu un obiect contondent, provocându-i leziuni în zona capului.

Femeia a fost transportată la spitalul din Cîmpeni, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

Faţă de agresor, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...