Bărbat din Blaj, reținut de către polițiști în urma unei altercații, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști pentru pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta, în urma consumului de alcool, ar fi provocat un scandal, care a continuat în stradă, tulburând liniștea publică.

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care ar fi provocat scandal și l-ar fi amenințat pe concubinul fiicei sale. Acesta este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ELIT

La data de 16 iunie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat, de 47 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut că, ieri, 06 iunie, în jurul orei 14.00, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu, l-ar fi amenințat pe concubinul fiicei sale și ar fi provocat un scandal, care a continuat și în stradă, tulburând ordinea publică.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 17 iunie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...