Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Bărăbanț cercetat penal pentru amenințare – a scos cuțitul la administratorul unui teren

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

duba jandarmiÎn urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pe strada Gorunului, din cartierul albaiulian Bărăbanţ, şi a aplanat un conflict între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Din verificările efectuate s-a constatat că duminică, 19 octombrie, în jurul orei 13.00, pe proprietatea administrată de un cetăţean din Bărăbanţ a pătruns o turmă de oi. Acesta i-a solicitat oierului să scoată animalele din incintă, pe motiv că proprietarul de drept nu agreează păşunatul animalelor în grădina sa. Oierul s-a conformat şi totul ar fi decurs normal dacă în zonă nu şi-ar fi făcut apariţia un cunoscut al celor doi, O.M. în vârstă de 36 de ani. Bărbatul, cunoscut pentru comportamentul violent – care i-a adus şi antecedente penale – a intervenit într-un mod agresiv între cei doi, l-a înjurat pe administratorul grădinii, i-a solicitat să permită accesul oilor la păşunat şi, pentru că acesta a refuzat, a vrut să-l împungă cu un cuţit pe care-l avea asupra sa. Din fericire, promptitudinea apelului la 112 şi intervenţia oportună a jandarmilor au prevenit apariţia unor fapte mult mai grave”, a detaliat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Agresorul a fost identificat de jandarmi şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea