Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, cercetat după ce a condus băut și fără permis un moped neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 5 noiembrie 2018, în jurul orei 12.43, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, care circula cu un moped fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posadă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul pe care-l conducea nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea