Bărbat din Alba Iulia, amenințări cu moartea la adresa lui Raed Arafat: ”Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe pagina sa, Raul Coltor a publicat un mesaj amenințător la adresa secretarului de stat din MAI pe care îl acuza de ”trafic de organe Mossad” și ”crime împotriva cetățenilor români”.

Polițiștii efectuează verificări cu privire la o amenințare cu moartea, devenită virală pe Facebook, la adresa lui Raed Arafat, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Coltor a șters postarea ulterior. Pagina de Facebook a bărbatului abundă în postări despre dacii liberi, conspirații și nevoia unei ”armate voluntare a Poporului român”.

”Eu, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și al Poporului român! Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un alt fragment dintr-o postare pe Facebook în urma căreia autoritățile s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Raul Coltor – bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook – s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion.

Bărbatul s-a prezentat la sediul CSM exact în urmă cu un an, pe data de 14 iulie. Susţinea că vine de la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, unde nu fusese lăsat să depună o plângere. El le-a spus jurnaliştilor că deţine informaţii importante şi că acceptă să fie filmat doar cu o mască chirurgcală pe faţă. Jurnaliştii aflaţi acolo au fost curioşi despre ce e vorba, astfel că Raul Coltor le-a spus că el a lucrat timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”.

Surse: g4media.ro adevaru.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419