Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 53 de ani din comuna Vidra, cercetat pentru conducere sub influența alcoolului. A fost prins la volan cu alcoolemie de 0,73

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 10 aprilie 2017, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DJ 762, pe raza comunei Vidra, l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea