Bărbat de 36 de ani din Câmpeni, omorât în accident rutier

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat de 36 de ani din Câmpeni a încetat din viaţă marţi seara în Spitalul Judeţean Alba după ce a fost grav rănit într-un accident produs în aceeaşi zi între Câmpeni şi Abrud. Accidentul s-a produs în jurul orei orei 15.55 pe D.N. 74/A, pe raza comunei Roşia Montană. Echipa de cercetare a Poliţiei Abrud, deplasată la faţa locului, a constatat că T.I., de 50 ani, din Lugoj – Timiş, în timp ce conducea un autovehicul cisternă cu 6 tone de gaz lichefiat (GPL), pe direcţia de mers Câmpeni – Abrud, într-o curbă la stânga, pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul fără a se asigura. Din sens opus circula o autoutilitară condusă de B. I., de 36 ani, din Câmpeni, pe care cisterna cu gaz a izbit-o în plin. Cei doi conducători auto şi pasagerul A.I., 47 de ani, din comuna Bistra, aflat în autoutilitară, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Garda de intervenţie Câmpeni a acţionat pentru izolarea zonei. În urma accidentului nu au fost scurgeri de GPL, recipientul în care era transportat neavând fisuri sau defecţiuni la sistemul de protecţie. Pompierii militari au descarcerat 2 persoane rămase încarcerate şi au spălat carosabilul de materialele rezultate în urma accidentului. Evident, au fost luate şi măsuri pentru izolarea şi asigurarea zonei astfel încât pe timpul intervenţiei de descarcerare şi prim ajutor să fie înlăturate riscurile de izbucnire a unui incendiu.
Din nefericire, la ora 21.35, şoferul în vârstă de 36 de ani al autoutilitarei, B. I., din Câmpeni, a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419