Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat amendat de jandarmi după ce a fost prins fumând într-un bar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 18 martie a. c., în  incinta unui bar din Alba Iulia unde, o patrulă de intervenţie mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist l-a surprins pe B. V. în vârstă de 62 de ani, domiciliat în Comuna Stremţ, judeţul Alba în timp ce fuma liniştit o ţigară, în ciuda faptului că patronul barului l-a avertizat cu privire la încălcarea legii.

”În consecinţă, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 art. 3 pct. 1 şi sancţionată de art. 10 lit. a) din aceeaşi lege cu modificările şi completările  ulterioare. Bărbatului i-au fost explicate pe îndelete consecinţele pe care le-a avut fapta sa, în final acesta recunoscând că a greşit şi că regretă fapta comisă.

Recomandăm cetăţenilor să evite acest tip de conduită, să semnaleze prompt prin apel la 112 situaţiile de genul celei evidenţiate mai sus şi îi asigurăm că jandarmii vor interveni oportun în toate cazurile în care vor fi solicitaţi”, transmite reprezentantul IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea