Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Bani puțini pentru județul Alba – doar 700.000 de lei după rectificarea bugetului de stat pe 2012

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Finanțelor a publicat în Monitorul Oficial ordinul de aplicare a prevederilor din Ordonanța Guvernului nr.13/2012 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2012.

Potrivit actului normativ se aprobă redistribuirea între județe a sumelor rămase neutilizate pe anul 2012, defalcate din taxa pe valoarea adăugată, pentru echilibrarea bugetelor locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel suma totală de 275 de milioane de lei este redistribuită în 41 de județe, Alba fiind printre cele care primesc cei mai puțini bani.

Dacă vecinii noștri din Hunedoara primesc 11,8 milioane de lei, Cluj – 3,8 milioane de lei și Sibiu 2,3 milioane de lei, potrivit anexei care însoțește Ordinul, județului Alba i s-au alocat doar 704.580 de lei.

Mai puțin primesc doar județele Brăila – 497.050 de lei, Ialomița – 206.190 de lei și Galați – 143.670 de lei.

Sumele se alocă în scopul achitării arieratelor înregistrate în contabilitate ale unor unităţi administrativ-teritoriale, instituţii publice finanţate integral din bugetele locale și spitale din rețeaua autorităților administrației publice locale, rezultate din relații cu operatori economici furnizori de bunuri, servicii și lucrări, inclusiv pentru plata energiei termice în sistem centralizat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea