Rămâi conectat

Politică Administrație

Bani pentru evenimente culturale de la Consiliul Local Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia de marți, 26 noiembrie, se află două proiecte privind alocarea unor bani din bugetul local pentru evenimente culturale. Este vorba despre o sumă totală de 11.000 de lei care ar trebui să ajungă la Universitatea ”1 Decembrie 1918” și la Asociația ”Centrul Creștin”Alba Iulia.

În primul caz se propune alocarea sumei de până la 2.000 de lei pentru evenimentul ”Lumini! Camere! Publicitate!” organizat de Cercul de Marketing al Universității, ce se va desfășura în data de 7 decembrie 2013. Manifestarea ajunsă la cea de-a III-a ediție este structurată pe două părți: ateliere de lucru de tipul workshop-urilor și proiecție de spoturi publicitare. La percedentele ediții au participat peste 350 de persoane – liceeni, studenți, profesori etc.

A doua propunere este de alocare a sumei de până la 9.000 de lei Asociației ”Centrul Creștin” Alba Iulia pentru oganizarea evenimentului ”Să-L cunoști pe El”, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, 29 noiembrie – 1 decembrie, va reuni peste 600 de participanți din toată țara și îi va avea ca invitați pe Markus Wenz și Christoph Scharnwer – reprezentanții Gospel Forum Germania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea