Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Bani insuficienți pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia. 400 de mii de Euro alocați de CNI

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările pentru reabilitarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia vor fi sigur reluate, după ce Compania Națională de Investiții a trecut astăzi în bugetul de cheltuieli suma de 1,8 milioane lei (400 de mii de euro) pentru obiectivul de investiții Bazinul de Înot Olimpic din municipiul Alba Iulia.

Vestea este, din nefericire, doar pe jumătate bună, întrucât pentru finalizarea lucrărilor la bazin, realizate deja în proporție de circa 85%, este nevoie de o sumă mult mai mare, respectiv 3,7 milioane de lei.

În aceste condiții, nu se știe când iubitorii înotului din Alba vor putea beneficia din nou de bazinul olimpic din municipiu.

Recent, Primăria Alba Iulia anunța faptul că, în urma rectificării bugetare, Guvernul a alocat suma de 2 milioane de lei pentru Bazinul Olimpic. Iată, că din acel moment și până astăzi, banii s-au împuținat cu 200 de mii de lei.

Este îmbucurător faptul că pe lângă numeroasele declarații politice s-a mai făcut un pas în direcția rezolvării situației bazinului din Alba Iulia. Până la finalizarea și deschiderea acestuia, mai avem însă de așteptat și fără doar și poate, ca să nu ne plictisim, politicienii ne vor întreține cu declarații pe acest subiect, legate în special de împărțirea “meritelor” pentru (ne)finalizarea lucrărilor la acest bazin olimpic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea