Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Balul Bobocilor 2013 la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia: Află detalii din culisele organizării evenimentului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a care organizează Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia promit spectacol şi divertisment la Casa de Cultură a Studenţilor şi multă distracţie în Club Stage, în data de 1 noiembrie 2013. Concursul de la Casa de Cultură va fi plin de mafioţi, şi fiecare din cele 7 perechi va juca rolul unei mafii, gen mafia siciliană, irlandeză, columbiană etc.

La fel ca şi la majoritatea liceelor, balul va avea 5 probe: prezentare, cultură generală, aptitudini, surpriză şi dans. În seara de 1 noiembrie, bobocii fac parte din lumea interlopă, iar cel mai „şmecher” va avea cele mai mari şanse să câştige titlul cel mare. Am aflat că participanţii sunt pasionaţi de sport, o parte dintre ei joacă la juniorii echipei FC Unirea Alba Iulia, practică powerlifting, judo, arte marţiale sau handbal în Sebeş. O participantă are probabil cea mai mare notorietate din liceu, pe site-ul de socializare Facebook, unde are 5.000 de prieteni şi este urmărită de peste 2.500 de internauţi. Mai multe despre fiecare boboc, veţi afla miercuri, 22 octombrie când ziarulunirea.ro va prezenta câte un material cu galerie foto despre fiecare participant. Mai mult decât atât, fiecare boboc va putea fi votat pentru titlul de Miss şi Mister Ziarul Unirea cu un „like” la articolul postat.

La after party-ul organizat în Club Stage, invitatul special este interpretul de muzică hip-hop Guess Whoo, al cărui onorariu s-a ridicat la 2.000 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea