BACALAUREAT 2020: TESTE de antrenament pentru pregătirea elevilor de clasa a XII-a – SETUL VII

Centrul Naţional de Politici şi Evaluarea în Educaţie a publicat testele de antrenament pentru pregătirea examenului de Bacalaureat național.

Aceste teste sunt elaborate de specialiștii CNPEE în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea.

ELIT

Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil.

Citește și: BACALAUREAT 2020: TOATE modelele de SUBIECTE (Teste) și BAREMELE publicate de minister, pentru elevii claselor a XII-a

Mihail David - 2020

Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

Testul VII

Toate testele

“Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări”, precizează autorii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...