Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bacalaureat 2019: Elevii susțin astăzi proba scrisă la Limba maternă

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a doua sesiunea a examenului de Bacalaureat continuă joi cu proba scrisă la limba şi literatura maternă, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Calendar BAC 2019 sesiunea de toamnă:

Elevii aparţinând minorităţilor naţionale susțin, joi, proba scrisă la Limba şi literatura maternă din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat.

Proba obligatorie a profilului este programată pe 23 august, iar pe 26 august – proba la alegere a profilului şi specializării.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12,00 şi 16,00.

sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea