BACALAUREAT 2018, în sesiunea de toamnă: EDU.RO a publicat notele candidaților

Rezultatele sesiunii de toamnă la Bacalaureat 2018, pe EDU.RO. Notele candidaților la examenul de Bacalaureat 2018, din Alba și celelalte județe ale țării, au fost publicate, sâmbătă, pe EDU.RO, portalul Ministerului Educației Naționale. Candidații nemulțumiți de notele primite pot depune contestații (între orele 16.00 și 20.00).

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului au fost afişate sâmbătă, 1 septembrie. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16:00 – 20:00.

ELIT

În perioada 2-5 septembrie contestaţiile vor fi soluţionate, iar pe 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Peste 600 de candidaţi din județ au susţinut probele în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2018. Dintre aceştia, 24 au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6 cel puţin la probele scrise.

Rezultate județ

http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=1

Rezultate țară

http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteTara.aspx

1 comentariu

STAN PAPUSA 1 septembrie 2018 at 13:47

Articolul nu precizeaza corect depunerea contestatiilor Bacalaureat august septembrie 2018. Depunerea contestatiilor se face pe data de 1 septembrie intre orele 12,00-16,00.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...