Rămâi conectat

Cultură Educație

Bacalaureat 2013, proba A în judeţul Alba: Vezi care sunt cele mai bune licee şi rezultatele parţiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spre sfârşitul celei de-a doua zile a examenului de bacalaureat la prima probă, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba şi literatura română, s-au prezentat 1.523 candidaţi dintre care 66,8% adică 1.017 au primit calificativul de utilizator experimentat.

Şcolile din judeţul Alba la care elevii au primit cele mai bune calificative sunt Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan”, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, Colegiul Naţional „Lucian Blaga” din Sebeş, Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Câmpeni şi Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir.

Restul celor care au fost examinaţi, 23,3% adică 355 au primit calificativul de utilizator avansat, iar 151 adică 9,91% au primit calificativul de utilizator mediu. În total, la această probă sunt aşteptaţi 2.847 elevi ceea ce înseamnă că în cursul zilei de azi şi mâine ar trebui să se prezinte încă 1.324 elevi.

În judeţul Alba, la această probă nu au fost semnalate probleme şi nici elevi picaţi. Datele au fost furnizate de vicepreşedintele comisiei judeţene de bacalaureat, Dan Cherecheş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea