Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare prin RO ALERT pentru Județul Alba, în urma depășirii pragului de 3 cazuri active/1000 de locuitori. Purtarea măștii, OBLIGATORIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 3 noiembrie 2020 la nivelul județului Alba, cetățenii au fost informați pe telefon printr-un mesaj RO – Alert, cu privire la numărul ridicat de cazuri noi de COVID-19.

Mesajul a fost trimis cu scopul de a avertiza cetățenii, în legătură cu numărul crescut al incidenței, peste 3 cazuri active raportat la 1000 de locuitori. Mesajul a fost însoțit de principalele reguli de urmat pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

,,Atenție! La nivelul jud. Alba, nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, este unul ridicat, peste 3 cazuri/1.000 de locuitori, iar pentru diminuarea riscului de infectare, începând cu data de 03.11.2020, PURTAREA MĂȘTII de protecție, acoperind nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise/deschise, este OBLIGATORIE! Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile! Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte regulile de protectie CJSU ALBA” se arată scris în mesajul de avertizare trimis de către autorități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea