Avertizare prin RO ALERT pentru Alba Iulia, în urma depășirii pragului de 10 cazuri active/1000 de locuitori. Purtarea măștii, OBLIGATORIE

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În data de 14 noiembrie 2020 la nivelul județului Alba, cetățenii au fost informați pe telefon printr-un mesaj RO – Alert, cu privire la numărul ridicat de cazuri noi de COVID-19.

Mesajul a fost trimis cu scopul de a avertiza cetățenii, în legătură cu numărul crescut al incidenței, peste 10 cazuri active raportat la 1000 de locuitori. Mesajul a fost însoțit de principalele reguli de urmat pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

USR - Alegeri parlamentare 2020

,,Atenție! Pe raza localității dvs.,nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, este unul ridicat, peste 10 cazuri/1.000 de locuitori! Pentru diminuarea riscului de infectare ESTE OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII de protecție, acoperind nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise/deschise. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile! Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte regulile de protecție! ISU ALBA.” se arată scris în mesajul de avertizare trimis de către autorități.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419