Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Avertizare prin RO ALERT pentru Alba Iulia, în urma depășirii pragului de 10 cazuri active/1000 de locuitori. Purtarea măștii, OBLIGATORIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 14 noiembrie 2020 la nivelul județului Alba, cetățenii au fost informați pe telefon printr-un mesaj RO – Alert, cu privire la numărul ridicat de cazuri noi de COVID-19.

Mesajul a fost trimis cu scopul de a avertiza cetățenii, în legătură cu numărul crescut al incidenței, peste 10 cazuri active raportat la 1000 de locuitori. Mesajul a fost însoțit de principalele reguli de urmat pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

,,Atenție! Pe raza localității dvs.,nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, este unul ridicat, peste 10 cazuri/1.000 de locuitori! Pentru diminuarea riscului de infectare ESTE OBLIGATORIE PURTAREA MĂȘTII de protecție, acoperind nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise/deschise. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile! Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte regulile de protecție! ISU ALBA.” se arată scris în mesajul de avertizare trimis de către autorități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea