Rămâi conectat

Curier Județean

Avertizare meteo: COD GALBEN de vânt puternic la munte și ninsori viscolite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineața o avertizare COD GALBEN de vânt și ninsori viscolite în 22 de județe, în special în zona de munte, între care și județul Alba.

În intervalul 10 martie, ora 12.00 – 11 martie, ora 16.00, vor fi intensificări ale vântului la munte, ninsori viscolite la peste 1800 m, în partea de  N-V a județului.

În intervalul menționat, la munte vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80…90 km/h, iar în zona înaltă, mai ales a Carpaților Orientali și Meridionali, se vor depăși 100…120 km/h. La altitudini de peste 1800 m, temporar, în cursul nopții de duminică spre luni (10 / 11 martie), va ninge viscolit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea