Ziarul Unirea

Avertismentul unui medic reputat cu privire la COVID-19: „Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Constantin Dulcan spune că, pentru a ne proteja de COVID-19, mai avem de făcut un lucru, să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, în afara acelor măsuri amintite de medici. Fiecare dintre noi putem face aste, avem posibilitatea şi nu este greu.

Medicul explică faptul că virusul, indiferent de originea lui, naturală sau animală, „are o inteligenţă proprie, care pare să fie în competiţie cu cea umană.Rămâne un singur lucru de făcut, dincolo de mijloacele recomandate de medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului.

ELIT

Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai înalt decât cel al virusului”, spune medicul neurolog și psihiatru, Dumitru Constantin Dulcan, potrivit antena3.ro.

Profesorul explică faptul că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie. „Vibrațiile joase emise de gândurile şi acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili față de o mulțime de agenţi patogeni, aducându-ne unde suntem!

Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea? Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibrația să ne situează sub cea a virusului.

Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim şi simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur şi simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.

Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății”, spune prof. Dulcan.

„În nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în faţa spectacolului funest la care asistăm.Suntem ceea ce gândim! Suntem în al 12-lea ceas. Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal”, atrage atenţia renumitul profesor Dulcan.

Sursa:stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419