Rămâi conectat

Actualitate

AVERTISMENT al Fiscului: ANAF nu transmite SMS-uri contribuabililor. Poate fi vorba de o fraudă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AVERTISMENT al Fiscului: ANAF ANAF nu transmite SMS-uri contribuabililor. Poate fi vorba de o fraudă!

Precizarea survine după ce, în ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF, mesaje scurte aparent inofensive, dar care ar putea ascunde o fraudă.

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situaţia fiscală personală. ANAF transmite SMS-uri doar de la numărul 1300 şi numai la solicitarea contribuabilului, dar în care nu sunt transmise informaţii personale, sume de plată sau alte informaţii confidenţiale (…) Atragem atenţia că ANAF nu transmite aceste mesaje, iar contribuabilii, pentru a evita o eventuală pierdere de bani, ar trebui să nu transmită vreun reply sau să acceseze linkuri indicate în mesajele text. Cu privire la situaţia expusă, ANAF va sesiza organele competente”, precizează Fiscul, într-un comunicat de presă, transmis joi AGERPRES.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea