Rămâi conectat

Sport

Aventură în Liban pentru ex-uniristul Călin Cristea: contract până la vară cu Racing Beirut!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocaşul albaiulian Călin Cristea are parte de o aventură exotică, un contract până în vară la echipa Racing Beirut, locul opt în prima ligă din Liban. Calin Cristea Racing Beirut 1

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani este la a doua experienţă extrenă, după ce în toamnă a evoluat la Olhellos Athieneu, liga a doua cipriotă, pentru care a mai marcat un gol. „Sunt încrezător, iar plecarea în Liban reprezintă o provocare. Ne-am înţeles asupra detaliilor înţelegerii, dar trebuie să semnez contractul când ajung acolo. N-au voie decât trei străini în lot şi la urma urmei, este în discuţie să parafăm documentele pentru 4 luni, până la finele sezonului„, a spus jucătorul de bandă stângă.

Lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, cu care a şi promovat în Liga 1, Călin Cristea a mai evoluat la Pandurii Tg. Jiu, inclusiv în Europa League şi FC Braşov. „În Cipru m-am acomodat, am jucat titular, fiind folosit în spatele vârfurilor, dar n-am mai vrut eu să stau„, a conchis albaiulianul ce a mai avut oferte de la SC Bacău, Farul Constanţa, Performanţa Ighiu şi Luceafărul Oradea.

Racing-Beirut*Trei români la Racing Beirut

Racing Beirut, gruparea libaneza de prima liga, a fost înfiinţată în 1950 şi se bazează pe serviciile a trei jucatori români, la dispoziţia antrenorului braşovean Eugen Moldovan fiind Andrei Vitelaru (Ceahlăul), Octavian Draghici (Poli Timişoara) şi Călin Cristea, cu totii fotbalisti trecuti si prin prima liga din România, asta după ce Ciocîlteu s-a întors în ţară, după ce a jucat în tur la Beirut. Stadionul pe care va evolua se numeşte „Fouad Shehab Stadium” şi are o capacitate de 5000 de locuri. În 30 ianuarie, în Cupa Libanului, Racing Beirut va întâlni Al Ijtima’is Trables.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea