Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

AVARIE la conducta de alimentare cu apă potabilă din Alba Iulia: Trei străzi din municipiu, fără apă luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC APA CTTA SA ALBA-Sucursala Alba Iulia informeaza consumatorii că în data de 16.10.2023 furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe străzile Emil Racoviță ( fosta Miciurin), Arieșului si Targului din municipiul Alba Iulia, din cauza producerii unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabilă. Estimam durata întreruperii cca 5 ore.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 810463, mobil 0723212647, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea