Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Autoturism condus de un adolescent, oprit în trafic de polițiștii din Sebeș. ”Șoferul” are 16 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au oprit pentru control, joi seara, pe DJ 704 A, pe raza localității Răchita, un autoturism ce era condus de un minor în vârstă de 16 ani.

minor-la-volanCu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredințat minorului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către F.N., de 24 de ani, din comuna Săsciori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tânărul care i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere”. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Sebeș, pe strada  Călărași. Locuitorii au primit pe telefoane un mesaj RO-ALERT. Potrivit acesuia, cetățenii sunt avetizați să   evite  zona și să rămână în locuințe! Pastrati distanta fata de animal si […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea