Rămâi conectat

Politică Administrație

Autostrada Sebeș-Turda: Administrația locală din Ocna Mureș în discuții cu CNADR

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Se solicită nod rutier la Decprimariaea

Administrația locală din Ocna Mureș anunță că luni, 17 iunie 2013, la Aiud va avea loc o întâlnire între reprezentanții CNADNR și reprezentanți ai autorităților publice locale din zona de influență a autostrăzii Sebeș – Turda.

Subiectul întâlnirii îl reprezintă eventuale modificări și îmbunătățiri în proiectul inițial al autostrăzii Sebeș – Turda în raport cu efectele economice și sociale pe care le implică această lucrare de infrastructură în zonele limitrofe ei.

Va fi luată în discuție propunerea înaintată de Primăria Ocna Mureș prin adresa 9608/07.06.2013 Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, domnului ministru Dan Șova, referitor la nodul rutier de la Decea. Se are în vedere în principal rolul pe care acest nod rutier îl are în susținerea parcului industrial care se va dezvolta în Ocna Mureș pe terenul fostului UPSOM GHCL”, precizează Iulian Olariu, purtător de cuvânt al Primăriei Ocna Mureș.

Adresa trimisă de Primăria Alba Iulia ministrului Dan Șova poate fi citită AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri O listă publicată de stirileprotv.ro arată numele vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024, iar fostul edil de la Alba Iulia, Mircea Hava, nu figurează în primele 19 poziții. În schimb, Victor Negrescu este pe locul 6. Desigur lista nu este oficială, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea