Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada A10 Sebeș-Turda: Lotul 2 va fi finalizat la sfârșitul lunii mai 2021. Lucian Bode: ”Nu reprezintă o mândrie nici pentru CNAIR, nici pentru constructor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul transporturilor, Lucian Bode, prezent la inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, a anunțat că lotul 2 , ultimul rămas nefinalizat, va fi gata la sfârșitul lunii mai a anului 2021.

Tronsonul, care după cum spune Bode nu ”reprezintă o mândrie nici pentru CNAIR, nici pentru constructor”, se întinde între Alba Iulia (Sântimbru) și Aiud și are o lungime de 24,25 km. Lucrările pe această porține au ajuns la un stadiu de aproximativ 80%, iar autoritățile spun că lucrările vor fi finalizate anul viitor în primăvară, când va fi deschis circulației rutiere.

Pe autostrada A10 Sebes Turda, lotul 2, în ultimele zile a început ridicarea și montarea grinzilor din tablier metalic la pasajul peste calea ferată de la Teiuș, din apropierea viitorului nod rutier. În acest moment, pasajul peste calea ferată de la Teiuș este punctul critic al lotului 2, fiind singura supratraversare pe acest segment de autostradă care nu avea montată nicio grindă.

Antreprenorul lotului 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, chiar dacă pare incredibil a înregistrat în luna noiembrie un progres lunar al lucrărilor la structuri cu circa 200% mai mare ca cel din luna anterioară, în special datorită mobilizării bune și a deblocării lucrărilor în zona pasajului peste calea ferată de la Teiuș. Nu în ultimul rând au profitat și de vremea favorabilă, neașteptat de blândă pentru această lună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea