Autoritățile, ”pe fază” la solicitările cetățenilor – Campanie de curățenie, pe str. Livezii din Alba Iulia, sâmbătă dimineață

Curățenie mare pe str. Livezii din Alba Iulia, sâmbătă dimineață. Receptive la solicitările cetățenilor, autoritățile se pare că au mobilizat firma de curățenie care și-a trimis oamenii în teren.

ELIT

Reamintim că sesizarea a fost făcută vineri după-amiază, prin intermediul publicației ziarulunirea.ro, unde câțiva cititori au trimis poze și mesaje prin care și-au exprimat nemulțumirea privind aspectul străzii.

––––––––––––––––––––––––––––––––
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

ADEZIUNE PLUS

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

MAIA 26 februarie 2017 at 18:00

Sau invers, firma de salubritate a sesizat autoritarile…

Luli 26 februarie 2017 at 18:10

Cred ca și proprietarii spațiilor și a terenurilor private din zona trebuia să se simtă să facă curățenie în zonă. Hai sa nu așteptăm doar autoritățile sa ne măture în fața ușii.Noi suntem un neam de oameni harnici și gospodari!

Luli 26 februarie 2017 at 18:16

Cred ca și proprietarii spațiilor și a terenurilor private din zona trebuia să se simtă să facă curățenie în zonă. Hai sa nu așteptăm doar autoritățile sa ne măture în fața ușii.Noi suntem un neam de oameni harnici și gospodari!

un cetatean 26 februarie 2017 at 18:37

Bravo celor care au lucrat duminica, pentru cei care nu au bun simt si rusine autoritatilor,pentru ca nu au vazut aceste mizerii fara a fi sesizati.

maria 26 februarie 2017 at 19:30

Si in zona Tolstoi, pe marginile parcarii din spatele Bisericii greco-catolice este plin de gunoaie. Sigur ca vina este, in principal a celor care utilizeaza parcarea sau depun gunoaiele in afara pubelelor din zona, astfel ca vantul le imprastie peste tot. Dar la pretul de ridicare a gunoiului pe care-l percep cei de la Polaris si faptului ca pentru locul de parcare platim la primarie, cred ca ar trebui sa se faca curat si in zonele care, clar, tin de domeniul public.
Cat despre spatiile din jurul blocurilor, acestea tin tot de domeniul public, pentru ca ele nu apartin locatarilor. Daca vrei sa anvelopezi blocul, spatiul pe care instalezi schela, trebuie inchiriat de la Primarie!
Oricum, daca face cineva curat in jurul blocurilor, o fac de regula, cei de la parter. Atunci sa le fie concesionat spatiul acestora, cu obligatia de a mentine curatenia. Si atunci, vor putea fi trasi la raspundere. Altfel, dintr-un bloc, vor lasa unii pe altii sarcina de a face ceva, si nu va face, in fapt, nimeni!

Eu 26 februarie 2017 at 21:37

Eu ,zic așa draga mea să-l chemăm pe domnul primar și în frunte cu cei de la Polaris să facă curat în orașul ăsta și pe afară cât și în case sau apartamente!Ei sunt de vină !

locatar 27 februarie 2017 at 8:02

Domnule primar respectati orele de odihna si nu mai trimiteti masine de aspirat noapte a. Face un zgomot f deranjant plus ca trece de mai multe ori prin fata blocurilor si mai ales dupa ora 23.00.

florin 28 februarie 2017 at 11:41

Orasul se va bloca cat de curind de avalansa gunoaielor care nu mai pot fi duse la nici o groapa de gunoi. La BJATM este curtea plina si cit de curind gunoiul care fermenteaza deja, va lua foc si va aduce molime de boala peste oras. Rusinos ca de atitia ani, administratiile locala si judeteana, nu au fost in stare sa rezolve o groapa de gunoi acreditata dupa norme europene, asa cum alte judete au facut-o de multi ani !

Rika fara frica 28 februarie 2017 at 19:07

pe str. Nazareth Illit daca ar baga oameni masinele in curte casa poata veni polaris sa spele drumul ca e jale mare !

Noroi uscat si praf pe strada ! cei ce au gradina sau case si ies de pe un drum cu noroi ar face bine sa curete noroiul sau sa ia amenda maxima !

Comentariile sunt oprite