Autorii furtului de componente din instalaţia CFR Vinţu de Jos – Sebeş Alba, arestați preventiv

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţişti din cadrul  Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vinţu de Jos au fost sesizați miercuri cu privire la apariţia unei  defecţiuni pe luminoschema de dirijare a traficului feroviar, existând posibilitatea sustragerii de componente din instalaţia bloc linie automată Vinţu de Jos – Sebeş Alba.

Potrivit IPJ Alba, “în urma activităţilor desfăşurate în colaborare cu Secţia de Jandarmi Sebeş, s-a reuşit prinderea, în flagrant, a autorilor, în persoana lui Laura E., de 33 de ani şi Vasile G., de 39 de ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba.

ELIT

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că au distrus şi sustras doi picheţi de alimentare a instalaţiilor electrice de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, creând un prejudiciu în valoare de 1874 lei.

Faţă de cele două persoane s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „distrugere sau semnalizare falsă” şi „furt calificat”, fapte prev. și ped. de  art.332 alin.1 , art. 228 alin.1,art.229 alin.1, lit.f din Codul Penal, fiind luată totodată şi măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Mihail David - 2020

Ieri, 05 februarie 2015, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere care a fost acceptată, dispusunandu-se cercetarea  Laurei E., sub control judiciar, iar față de Vasile G., s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.”

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

foto arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...