Rămâi conectat

Actualitate

Autorii furtului de componente din instalaţia CFR Vinţu de Jos – Sebeş Alba, arestați preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din cadrul  Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vinţu de Jos au fost sesizați miercuri cu privire la apariţia unei  defecţiuni pe luminoschema de dirijare a traficului feroviar, existând posibilitatea sustragerii de componente din instalaţia bloc linie automată Vinţu de Jos – Sebeş Alba.

Potrivit IPJ Alba, “în urma activităţilor desfăşurate în colaborare cu Secţia de Jandarmi Sebeş, s-a reuşit prinderea, în flagrant, a autorilor, în persoana lui Laura E., de 33 de ani şi Vasile G., de 39 de ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că au distrus şi sustras doi picheţi de alimentare a instalaţiilor electrice de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, creând un prejudiciu în valoare de 1874 lei.

Faţă de cele două persoane s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „distrugere sau semnalizare falsă” şi „furt calificat”, fapte prev. și ped. de  art.332 alin.1 , art. 228 alin.1,art.229 alin.1, lit.f din Codul Penal, fiind luată totodată şi măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri, 05 februarie 2015, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere care a fost acceptată, dispusunandu-se cercetarea  Laurei E., sub control judiciar, iar față de Vasile G., s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea