Rămâi conectat

Actualitate

Autocar plin cu pasageri, răsturnat la Vinţişoara, lângă Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident auto a avut loc azi-noapte în jurul orei 2.30, pe DN7, în zona localităţii Vinţişoara, lângă Sebeş. Un autocar care efectuează curse de transport în străinătate, în care se aflau 48 de cetăţeni români s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Nu au fost înregistrate victime.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, după un scurt popas la restaurantul “Lutsch 2000”, autocarul şi-a reluat drumul, însă din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autocamion care circula regulamentar.

Trei pasageri care acuzau dureri uşoare au fost transportaţi la spitalul din Sebeş unde au rămas pentru investigaţii medicale. În ceea ce priveşte ceilalţi 45 de pasageri au fost găzduiţi peste noapte la primăria Sebeş. Dimineaţă,  societatea de transport urmează să pună la dispoziţia pasagerilor un alt autocar pentru a fi transportaţi la destinaţie.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea