Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Autobuzul cu filme” şi-a început azi călătoria prin Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Autobuzul cu filme” a plecat azi din staţia festivalului de folk „Ziua de mâine”. Zi de zi, între 11 şi 13 noiembrie, pe parcursul celor trei zile de festival, vor avea loc proiecţii de film în autobuzul supraetajat al firmei locale de transport STP. Cumpărând un bilet de autobuz la preţ normal, albaiulienii vor putea urmări pe durata călătoriei lor filme de scurt metraj. „Superman”, „Spiderman sau Batman”, „Cronica unei morţi amânate”, „Trenul foamei”, „TIFF – making of”, „Nunta lui Oli” sunt producţii ce au adunat multe premii naţionale şi internaţionale, puse la dispoziţie de  Asociaţia RYMA, TIFF şi Libra Films.
„Păstrăm specificul festivalului de folk, nu vrem să îl alterăm însă încercăm să îl diversificăm”, a precizat Dan Popescu, director în cadrul Consiliului Judeţean Alba şi „vinovatul” principal pentru festivalului „Ziua de mâine”, eveniment ajuns la a VII-a ediţie în acest an. La prima călătorie a „Autobuzului cu filme” au luat parte şi şefii CJ Alba, principal organizator al festivalului, preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Sorin Bumb.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea