Rămâi conectat

Sport

Aurarii au un nou antrenor: ex-uniristul Ion Ilie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Antrenorul Ion Ilie a acceptat oferta de a pregăti în retur divizionara terţă CS Zlatna. Tehnicianul albaiulian în vârstă de 48 de ani a activat până în vară la juniorii B ai Unirii Alba Iulia, când a fost dat afară pentru că fiul său, fundaşul Florin Ilie a refuzat să semneze un nou contract. Ion Ilie a activat în trecut la Mecanica Alba Iulia, Kozara Vinţu de Jos sau Soda Ocna Mureş, iar ultima dată la o echipă de seniori, în 2007 ca şi „secund” la Dacia Mioveni. Luni, 17 ianuarie, la ora 15.00, este programată reunirea formaţiei de pe Ampoi şi foarte posibil ca secundul lui „Liţă” Ilie, fostul fundaş de fier al „alb-negrilor” să fie Nicolae Kiraly. „Obiectivul echipei în retur este asigurarea menţinerii în Liga a III-a. Luni voi începe treaba şi sunt încrezător, deşi echipa traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar”, a declarat Ion Ilie. „Am discutat cu dl primar Silviu Ponoran, mi-am dat «Ok»-ul şi o să ne apucăm de treabă săptămâna viitoare. Mai sunt anumite detalii de lămurit, să vedem ce fotbalişti rămân, sau care doresc să plece şi în funcţie de acest aspect vom stabili şi eventualele transferuri”, a mai menţionat Ion Ilie.
CS Zlatna s-a despărţit în intersezon de antrenorul Mihai Dăscălescu şi de 5 jucători: Şorca (pus pe liber), P. Munteanu şi Cos. Simtion (ce vor ajunge la FC Cisnădie), M. Bratu (posibil Europa Alba Iulia) şi M. Neagu (CSO Cugir). De asemenea, P. Ciucă, G. Toma, A. Ianc, P. Dârjan, Val. Dârjan, V. Avram sau Al. Man doresc să plece liberi la FC Cisnădie, dar e posibil ca portarul Toderaş (în litigiu cu clubul) să revină la gruparea din Apuseni. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe, într-un amical disputat pe „Arena Cugir” CIL Blaj, liderul Ligii 4, și-a luat revanșa după acel 0-6 din urmă cu o săptămână, și s-a impus în fieful divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, scor 3-1 (2-1), într-o partidă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea