Au pus în pericol siguranța în trafic. Șoferi beți și fără permis de conducere, depistați de către polițiști

Polițiștii din Alba au depistat în trafic mai mulți șoferi care puneau în pericol siguranța traficului rutier, aceștia au fost prinși fără să dețină permis pentru categoria corespunzătoare, sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 31 ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul ce tracta o remorcă, pe strada Augustin Bena din Sebeș, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Elit ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Septimiu Severus din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 30 ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul, pe raza localității Spătac, județul Alba, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419