Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Au pus în pericol siguranța în trafic. Doi șoferi beți, din Valea Lungă și din Blaj, depistați de către polițiști. Unul dintre aceștia a ieșit în afara părții carosabile, rezultând pagube materiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 09 noiembrie 2020, în jurul orei 04.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 107B, pe raza comunei Coșlariu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 30 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Coșlariu – Galtiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice a ieșit în afara părții carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 noiembrie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii de ordine publică din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea