Rămâi conectat

Curier Județean

Au pus în pericol circulația pe drumurile județului: Șoferi beți, fără permis, sau cu mașini neînmatriculate, prinși de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul weekendului, polițiștii din județul Alba au depistat în trafic trei șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau care nu dețineau permis de conducere.

La data de 16 mai 2021, în jurul orei 7,30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 mai 2021, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Aiud au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat, pe raza localității Beța și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul neînmatriculat.

La data de 15 mai 2021, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 58 ani, din comuna Luna, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților din Aiud, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea